Türkiyenin Çözünürlüğü En Yüksek HD Blu-Ray Film Platformu...

Ana Sayfa   Forumlar   
Go Back   HD Film indir Bluray 1080P 720P DUAL Dizi Belgesel 3D 3 Boyutlu > HD Arsivi > HD Arsivi Dukkan

HD Arsivi Dukkan Rapidshare Premium Hesaplari ve HD Filmleri HD Arsivi Guvencesiyle Alabilirsiniz.

Like Tree2Likes

Cevapla
 
Secenekler Stil
Alt 27-07-2011, 01:34   #1
i1y4s
**
i1y4s - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Uyelik tarihi: Mar 2010
Bulundugu yer: Antalya / YalovA
Mesajlar: 8.112
Konular: 5746
Rep Puanı : 23780
i1y4s - MSN uzeri Mesaj gonder
Standart HD Arsivi ViP Tanitim Konusu


2009 'dan bu yana Blu-ray deyince akla gelen site olduk. Amacımız Türkiye'de Blu-ray kalitesini yaymaktı. 2011'den bu yana ViP Serverlarımızdan aktif olarak hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. Toplam 250 Terabyte'ı aşan aktif server kapasitemiz, artırılabilir 25 Gbit paylaşımsız hattımız, 25'in üzerinde son sistem serverımız ile binlerce üyemize 5 Yılı Aşkın Süredir ViP Hizmeti veriyoruz.

ViP Üye olarak Sitemizde yer alan tüm filmleri hdarsivi serverlarından hiçbir limit olmadan, son hız indirebileceksiniz. Yapmanız gereken aşağıdaki ödeme kanallarından üyelik ücretini yatırıp ödeme bildirimi yapmaktır. Sonrasında size Sms ile üyelik şifreniz ve gerekli detaylar gönderilecektir. Film seyretmenin keyfine varacaksınız.title="clap"


1AY 30TL

3AY 70TL

6AY 100TL

12AY 170TL

36AY 440TL




ViP Uye Olun
Banka Havalesi
1 Aylik ViP 30TL
3 Aylik ViP 70TL
6 Aylik ViP 100 TL
12 Aylık ViP 170 TL 145 TL
36 Aylık ViP 440 TL 375 TL

ÖNEMLI: Havale-EFT Yapan kullanıcılarımız DİKKAT... İşlem Türü (Transfer Tipi, Ödeme Seçenekleri olarak ta geçebilir) olarak "Diğer" Seçeneğiniz seçiniz. Açıklama kısmında sadece sizin isim ve soyisim bilginiz yer almalı. Bunun dışında açıklama kısmında herhangi bir not yazmayınız. Ödeme bildiriminde verdiğiniz isim soyisim bilgilerinizin uyuşması yeterlidir.



Banka Hesap Numaralarimiz




Ödeme Bildirimi Yapmayı Unutmayın. TIKLAYIN

Yurtdışından Paypal ya da kredi kartı ile ViP 12 ve 36 ayık üyelik almak isteyen üzelerimiz özel mesaj ile ulaşınız.



NEDiR ViP UYELiK?
Toplam 25 GbiT Paylasimsiz Hat Kapasitesi
Turkiye'nin en guncel ve en genis icerikli blu-ray indirme sitesi olan hdarsivi sitemiz vip sistemi ile herkes tek link indirmenin keyfine varacak. HD Arsivi ViP Sistemimiz SINIRSIZLIĞI ve HIZI ilk oncelik olarak belirlemis bir sistemdir. Bu vip sistemde internet baglantinizi son bitine kadar kullanip sitemizde yer alan icerikleri kolayca, zahmetsizce ve hizli bir sekilde indirebileceksiniz. Hem vip uyelere ozel paylasimlari indirebilmenin keyfini yasayacaksiniz hem de silinmeyen linklerimiz sayesinde tum icerige istediginiz zaman ulasabileceksiniz.

NoT: HD Arsivi ViP Sistemi Tum Filmleri kendi serverlari bunyesinde bulundurmaktadir. ViP olduktan sonra baska herhangi bir yere uye olmaniz gerek yoktur (FIleserve netload gibi).

Neden ViP Uye Olmaliyim Sorularina Cevaplar
1- Sitemize yuklenen tum paylasimlari internetinizin destekledigi son hizda indirebilmek icin.
2- Tum paylasimlari tek link olarak indirebilmek ve indirdikten sonra rardan cikartma zahmetinden kurtulmak icin.
3- ViP uyelere ozel paylasimlari indirebilmek icin.
4- Sitemize eklenen filmleri ilk once indirebilmek icin.
5- ViP uyelere ozel destek forumlarindan ozel destek alabilmek icin.
6- Linkler olu, o part eksik, su part silinmis, 50 part indirdim 1 tanesi olu cikti dertlerinden kurtulmak icin.
7- Ve en onemlisi sitemize katkida bulunup daha da gelismesini saglayabilmek icin.



Sikca Sorulan Sorular:
1- ViP uyelik kisaca nedir? ViP Uyeler ne gibi avantajlardan yararlanabilecekler.
Cevap: Oncelikle ViP uyelik sayesinde hd arsivi sitesine yuklenmis butun yapimlari tek link olarak indirme imkanina sahip olacaksiniz. Bu filmler hd arsivi vip server uzerinden verilecegi icin linklerin silinmesi gibi bir durum soz konusu olmayacaktir. Filmleri baglanti hizinizin elverdigi son hizda indirebileceksiniz.

2- HD Arsivi ViP Serverlarinin Toplam Depolama Alani ve Hat Kapasitesi Nedir?
Cevap: Toplamda 25 Gbit paylaşımsız hat kapasi olan serverlarimizda 250 TB Veri depolama alanina sahibiz. Ve her gecen gun yukselmektedir.
3- Linkler hangi protokolu kullanmakta?
Cevap : ViP linklerimizin tamami Http dir. Bu sayede en az sorun yasarsiniz. Ki dikkat ederseniz butun buyuk veri depolama siteleri (Netload, Rapidshare, Fileserve, Wupload....) istisnasiz http kullanmaktadir.

4- Filmi indirirken internetim kesilirse daha sonra kaldigim yerden devam edebilecekmiyim?
Cevap: Film indirirken indirme yoneticinizin yada web tarayicinizin izin verdigi olcude istediginiz zaman duraklatir, istediginiz zaman devam ettirebilirsiniz.HD Arsivi ViP Servar'lari duraklatip devam ettirmeyi desteklemektedir.

5- Ayni anda kac dosya indirebilecegim? ViP Server kac baglantiya kadar izin vermekte?
Cevap: Iste burada HD Arsivi ViP nin farki ortaya konmaktadir. Ayni anda sinirsiz sayida dosya indirebilirsiniz ViP Serverlarimizdan. Ve bu dosyalari sinirsiz baglanti kullanarak indirebilirsiniz.

6- Baglanti yada hizi siniri varmidir?
Cevap: Hayir. Internet hizi 1mbit olan da 1gbit olan da HD Arsivi ViP uyeliginden yararlanabilir. Ve baglantilarinin destekledigi son hizda dosya indirebilirler.Cunku bizim toplam hat kapasitemiz bunu desteklemekte ve gerekirse arttirabilmekteyiz.

7- Hem evimde hem isyerimde dosya indirmek istiyorum. Mumkun mu?
(Evimde 2 adet bilgisayarim var, 2si ile de dosya indirmek istiyorum)
.........
Cevap: Hayir. HD Arsivi ViP Uyeliginiz ile farkli anlarda olsa dahi sadece bir bilgisayardan dosya indirebilirsiniz. Bu nedenle 2 bilgisayarinizdan birini secmelisiniz. Ya da 2 adet vip uyeligi almalisiniz. 2 farkli Bilgisayardan indirme yapildigi tespit edildigi anda HD Arsivi ViP ve HD Arsivi Forumu uyeliginiz sorgusuz sualsiz banlanmaktadir.

8- Serverdan indirme yapabilirmiyim?
Cevap: Hayir herhangi bir server'a dosyalari indiremezsiniz. Boyle birsey tespit edildigi anda HD Arsivi ViP ve HD Arsivi Forumu uyeliginiz sorgusuz sualsiz banlanmaktadir.

9- Baska bir sitede gorevli yada yoneticiyim. ViP sisteminize kayit olabilirmiyim?
Cevap: Hayir ViP sistemimize herhangi bir sitede yonetici yada gorevli olan kimse kayit olamaz.

10- Indirdigim filmleri baska bir siteye yukleyebilirmiyim?
Cevap: Indirdiginiz filmi, indirdiginiz filmin icerisindeki sade sesi yada goruntuyu herhangi bir siteye kaynak gosterseniz dahi kesinlikle paylasamazsiniz.

11- Film isteginde bulunabilirmiyim?
Cevap: HD Arsivi ViP sisteminde istek uzerine film yuklenmemektedir. Cunku zaten amacimiz yapilabilecek tum DUAL sunumlari yapmaktir.

12- Hangi durumlarda uyeligim tehlikeye girer?
Cevap: Uyeliginizi baskalariyla paylasirsaniz,Farkli anlarda olsa bile 2 Bilgisayardan dosya cekerseniz, Indirdiginiz dosyalarin birkismini yada tamamini farkli sitelerde dolayli yoldan dahi olsa paylasirsaniz, baska sitelerde yonetici yada gorevli iseniz, sitemiz genel kurallarina uymazsaniz uyeliginiz tehlikeye girebilir.

13- Cok buyuk boyuttaki filmler de tek link olacak mi?Bir ust sinir var mi?
Cevap: Butun yuklemelerimiz istisnasiz tek Link olarak verilecektir. Blu-raydisc disindaki filmlerin tamami rarlanmamis sekilde, bluraydisc filmler ise tek parca rarlanmis sekilde verilecektir.

14- Uyelik ucretini hangi yollarla yatirabilirim?
Cevap: Uyelik ucretini Isbankasi, Akbank, PTT, Paypal hesaplarimiza yatirabilirsiniz.

15- Uyelik ucretini yatirdiktan sonra ne yapmaliyim. Uyeligim ne kadar surede aktiflestirilir?
Cevap: Uyelik ucretini yatirdiktan sonra BURADA gosterildigi gibi odeme bildirimi yapmaniz yeterlidir.

16- Sitenize yuklenen butun yapimlar ViP de yer bulacak mi?
Cevap: Su anda ViP serverlarimizda Sitemizde bulunan Butun 720P DUAL ve 1080P DUAL filmler mevcuttur. Altyazili filmlerin ise sadece DUAL surumu olmayanlar eklenecektir. Blu-ray Disc ler ise sadece belli basli filmler eklenecektir (toplam film sayisi 100 u gececek sekilde).Dizilerin, Belgesellerin ve 3 Boyutlu yapimlarin ise tamami yer bulacaktir.

17- Gonderilen sifremi degistirebilirmiyim yada sifirlayabilirmiyim. Kendi belirledigim sifreyi kullanabilirmiyim?
Cevap: ViP sifrelerini biz belirleyerek size gondermekteyiz. Kullanicilar istedigi sifreyi kullanamazlar ve sifrelerini kendileri belirleyemez/degistiremezler. Sifre sifirlama icin Destek Talebi olusturunuz, sonrasinda sifreniz sifirlanarak telefonunuza kisa mesaj ile gonderilir.

17- Sinirsiz eszamanli indirmeyi destekliyorsunuz. Bircok vip site ayni anda 1 dosyayi indirmeye izin veriyor onu da en fazla 4e bolerek indirebiliyorsun. Peki sunuculariniz bunun icin yeterli mi?
Cevap: 24 Cekirdekli Xeon islemcili ve 96GB ramli sunucular kullanmaktayiz. 25 Adet 1gbit paylasimsiz hattimiz mevcut. Toplam 25GbiT baglanti demektir bu da.


MiMAR SUPERONLİNE 100MBiT DownLoad




Konu YsfKyLr tarafindan (22-12-2013 Saat 14:35 ) degistirilmistir..
i1y4s isimli Uye simdilik offline konumundadir   Alinti ile Cevapla
Alt 27-08-2011, 04:24   #2
i1y4s
**
i1y4s - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Uyelik tarihi: Mar 2010
Bulundugu yer: Antalya / YalovA
Mesajlar: 8.112
Konular: 5746
Rep Puanı : 23780
i1y4s - MSN uzeri Mesaj gonder
Standart

Hepimize Hayirli Ugurlu Olsun.


ilyasalcok.com.tr
Fb.com/ilyasalcok.com.tr
Durum: Tuşlarının üzerindeki yazıları silinmiş klavye gibiyim. Kullanmasını bilene önemsiz, Bilmeyene işkence!
Sözümsü: Önce kızıl saçlı sevdiniz, sonra kıvırcık, düz saçlı, esmer, kumral, sarışın, bel gamzesine taktınız bir ara, köprücük kemiğine öldünüz öldünüz dirildiniz, kol damarları belirgin erkeğe bile taptınız, hatta papyon taktığı için bile yavşadınız. Ama tek yapmadığınız şey insanları olduğu gibi kabullenmek. Sadece bunu beceremediniz.
i1y4s isimli Uye simdilik offline konumundadir   Alinti ile Cevapla
Alt 27-08-2011, 04:26   #3
Elessar32
Avatar Yok
Uyelik tarihi: Aug 2011
Mesajlar: 15
Konular: 0
Rep Puanı : 10
Standart

Paypalda olsa guzel olurmus
Elessar32 isimli Uye simdilik offline konumundadir   Alinti ile Cevapla
Alt 27-08-2011, 04:30   #4
toygar_22
toygar_22 - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Uyelik tarihi: Apr 2010
Bulundugu yer: KIRKLARELİ
Mesajlar: 993
Konular: 0
Rep Puanı : 332
Standart

cok iyi yaptiniz fiyatlari birazcik daha dusurseydik herkese hayirli olsun gule gule kullanalim sorunsuzca
toygar_22 isimli Uye simdilik offline konumundadir   Alinti ile Cevapla
Alt 27-08-2011, 04:35   #5
zafer66
zafer66 - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Uyelik tarihi: Jun 2011
Mesajlar: 1.898
Konular: 1
Rep Puanı : 8061
Standart

Hayirli olsun HDA..
gule gule kullanalim title=":D"
zafer66 isimli Uye simdilik offline konumundadir   Alinti ile Cevapla
Alt 27-08-2011, 04:35   #6
hakan2121
Avatar Yok
Uyelik tarihi: Nov 2010
Mesajlar: 168
Konular: 1
Rep Puanı : 133
Standart

Arkadaslar neden paypal yok?
hakan2121 isimli Uye simdilik offline konumundadir   Alinti ile Cevapla
Alt 27-08-2011, 04:36   #7
MiMAR
MiMAR - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Uyelik tarihi: Mar 2010
Bulundugu yer: Adana
Mesajlar: 927
Konular: 300
Rep Puanı : 2619
MiMAR - MSN uzeri Mesaj gonder
Standart

Paypal da yarin eklenecek. Zaten ViP de yarin baslayacak.

Alinti:
Elessar32 Nickli Uyeden Alinti Mesaji goster
Paypalda olsa guzel olurmus
MiMAR isimli Uye simdilik offline konumundadir   Alinti ile Cevapla
Alt 27-08-2011, 04:42   #8
Slithereen
Avatar Yok
Uyelik tarihi: Aug 2010
Bulundugu yer: Istanbul
Mesajlar: 832
Konular: 426
Rep Puanı : 1170
Standart

Hayirli ugurlu olmasi dilegiyle. title="Smile"
Slithereen isimli Uye simdilik offline konumundadir   Alinti ile Cevapla
Alt 27-08-2011, 04:53   #9
alterpunk
Avatar Yok
Uyelik tarihi: Nov 2010
Mesajlar: 6
Konular: 0
Rep Puanı : 10
Standart

ben de uyelik almayi dusunuyorum ama bir sorum olacakti.
biz simdi bu uyeligi aldigimiz zaman fileserve hotfile gibi uyeliklere ihtiyacimiz olacak mi yoksa tek bu uyelik bize yetiyor mu?
alterpunk isimli Uye simdilik offline konumundadir   Alinti ile Cevapla
Alt 27-08-2011, 04:55   #10
Kobrakai
Kobrakai - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Uyelik tarihi: Oct 2010
Bulundugu yer: Izmir
Mesajlar: 1.667
Konular: 0
Rep Puanı : 1374
Standart

hayirlisi olsun . . .


Kobrakai isimli Uye simdilik offline konumundadir   Alinti ile Cevapla
Cevapla

Secenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yukleme Yetkiniz Yok
Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok

BB code is Acik
[IMG] Kodlari Acik
HTML-Kodu Acik
Trackbacks are Kapali
Pingbacks are Kapali
Refbacks are Kapali


Sitemizde Yenimisiniz ? Yardim Konulari

Sitemizde kesinlikle yerli yapim filmlerin paylasilmasi yasaktir.Sitede yer alan tum icerik tanitim amaclidir. Lutfen begendiginiz yapimlarin orijinal blu-ray'ini alip onlara destek verin.
Telif hakki size ait olan iceriklerin siteden kaldirilmasi icin lutfen iletisime geciniz.
 
hd film indir | hd film | Harddisk Dolumu | film indir | hdarsivi

Arama Motoru Video Film Fragman Sinema Blu-ray

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0